Szupervízió

„Minél biztosabb valaki az érzéseiben, annál határozottabban irányítja az életét…”

(Daniel Goleman)

A szupervízió a leghatékonyabb szakmai személyiségfejlesztő módszer és remek lehetőség az érzelmi tanulásra. Ismerkedj meg közelebbről vele!

Egy önfelfedezési folyamatban a szupervízió olyan sziget lehet, ahol a válaszait kereső megpihenhet, erőt gyűjthet és megtalálhatja azt az utat, amely igazodik a szakmai vágyaihoz.

A szupervízió során képessé válunk érzéseink beazonosítására és megtanuljuk kezelni őket, ezenkívül empátiánk fejlődésével hatunk a csoport többi tagjának érzéseire is – új nézőpontokat adva az  elakadásaikhoz.

A témád te hozod, én pedig a kereteket biztosítom a biztonságos működéshez. Ránézhetsz, hogy is vagy te most a coach szerepben, milyen kihívásokkal, elakadásokkal nézel szembe, milyen erőforrásokat mozgathatsz meg, vagyis mindahhoz megkaphatod a megfelelő kereteket és kérdéseket, hogy ráláss: hogyan teljesedhetnél ki ebben a hivatásban.

A reflektív működésmód segít, hogy a mélyére nézz a benned zajló folyamatoknak, felismerd vakfoltjaidat és megerősödj a céljaidban.

A folyamat során minden csoporttag vállalja, hogy legalább egy alkalommal esetet hoz a saját szakmai életéből.

Néhány korábbi résztvevőtől: 

“Zsuzsi kedves, ugyanakkor energikus személyisége, finom figyelme és folyamatos derűje a legnehezebb témákat is könnyen feldolgozhatóvá tette számomra. Bármilyen témában fordultam hozzá, minden alkalommal nagyon könnyű volt megnyílni előtte, fontos felismerésekkel, többlet energiával zártuk a találkozókat. Zsuzsitól tanulni és hallani a szupervízióról a legjobb választás, mert a fentieken túl, a hite a szupervízió fontosságában példaértékű, az eredmények erejének megtapasztalása pedig garantált.”   

Novák Ágnes senior tréner, coach

“Inspiráló légkör, biztonságos keretek segítették a megnyílást és a felismeréseket. Szenzációs kérdések és csoporttársak, akik sokat adtak a meglátásaikkal. Minden olyan szakembernek ajánlom, aki nyitott arra, hogy mások kérdéseiből, példáiból tanuljon és inspirálódjon.”

Bodó Andi tudat-tréner, coach

“Zsuzsival egy szakmai programon találkoztam először, ahol beültem a szupervíziós csoportba, amit ő vezetett. Határozottság és derű áradt belőle, ami azóta is mindig megfog, amikor a közelében vagyok. Az a coach és szupervízor, aki mellett azt érzed, hogy biztos kézzel tartja a folyamatot és úgy konfrontál önmagaddal, hogy közben maximálisan érzed a jó szándékot és az elfogadást.”

Leba Krisztina pszichológus, coach

“A szupervízió egy jól felépített keretrendszer, amelyben a résztvevők struktúráltan tudnak magukon dolgozni, ezáltal többé válni. Mindazoknak ajánlom, akik több szemszögből néznének rá a szakmai terveikre, illetve szeretnék felismerni, hogyan dolgozzák át az előttük álló akadályokat úgy, hogy lendületet kapjanak a további lépésekhez.”

Braun Katalin integrált coach

“Mit adott nekem a csoport? Kellemes önismereti munkát, rengeteg visszacsatolást, egy jó csapat megismerését, sok tanulságot, sok sorsazonos helyzetet. Köszönöm a pozitív, kedves személyiségedet és a színes eszközöket.  Külön köszönet, hogy szívből jeleztél vissza.  Jól áll neked ez a műfaj!”

Tölgyessy Zsófia marketing coach, mentor

“A szupervíziós csoportban tükörképet kapsz arról, hogyan látnak mások a problémamegoldásaidban. Engem a csoport szembesített mindazzal, amit elkerülni akartam. Most hárítás helyett önfejlődök.”   

Dr. Béres Judit 

AMIT FONTOS TUDNOD, mielőtt jelentkezel:

  • A csoportba olyan segítő szakembereket várunk, akik szívesen foglalkoznának az érzelmi tanulással, a szakmai identitásukkal, elakadásaikkal és ránéznének a jelenlegi helyzet kihívásaira.
  • A részvétel teljes elköteleződést igényel a teljes folyamatra.
  • A csoport kéthetente találkozik, egy-egy alkalom hossza 2 óra.
  • A maximális létszám: 7 fő
  • Egy alkalom díja: 5000 Ft.

Következő csoport indulása: 2020. SZEPTEMBER

Bakos Zsuzsi

életmódcoach, diplomás szupervizor

Biztosítsd a helyed a csoportban és jelentkezz most!

Neved *

e-mail címed *

Üzeneted

Szívesen olvasnál még  a módszerről? Néhány írásom a témában:

Nők közös játéktérben

Szupervízió az egyensúlyért

Beszélgess egy gyerekkel és megtudod, ki vagy!

Dolgozó anyák szupervíziója