Ingyenes anyagok

– ÉLEMÓDTERVEZŐ KIHÍVÁS – ÖSSZEFOGLALÓ FELADATLAP

Innen tölthed le a kéthetes Dobd fel magad! életmódtervező kihívás összefoglaló feladatlapját, amely segítségedre lehet abban, hogy célokat alkoss, új szokásokat illesz be és energiával telítsd a testeded és a lelkedet.

LETÖLTÉS

– ÉTKEZÉSI NAPLÓ

Ha fogyni szeretnél, nem a koplalás lesz segítségedre, hanem a tudatos, napi ötszöri mértékletes étkezés.Érdemes megfigyelned, mely élelmiszerek milyen hatással vannak a közérzetedre. Saját táplálkozási szokásaid átlátása érdekében jegyezd fel egy héten át, hogy mit fogyasztasz, pontosan hány órakor teszed, és hogy érzed magad utána. Az étkezési napló érdekes összefüggésekre világíthat rá, és azt is megmutatja, hol rejtőznek az alakodra ártalmas összetevők.

LETÖLTÉS

 – CÉLKITŰZÉS 8 LÉPÉSBEN

A szó elszáll, az írás megmarad! Azzal, hogy papírra vetjük céljainkat, erőt adunk nekik.

A letölthető útmutató segíti a helyes, realisztikus és motiváló cél megalkotását!

 LETÖLTÉS 

– AFFIRMÁCIÓS KÁRTYÁK FOGYNI VÁGYÓKNAK (1)

Az affirmációk olyan pozitívan megfogalmazott mondatok, amelyeket ismétlésével megerősíthetjük a céljainkat. Ez a fajta “mantrázás” segít minket abban, hogy fogyásra hangoljuk az elménket.

Nyomtasd ki és vágd ki a kártyákat! Minden reggel húzz egyet és ha úgy érzed, kihívás előtt állsz az elhatározásodat illetően, vagy csak emlékeztetnéd magad a célodra, mantrázd el néhányszor magadban. 

LETÖLTÉS

– AFFIRMÁCIÓS KÁRTYÁK FOGYNI VÁGYÓKNAK (2)

Újabb önmegerősítések, amelyeket kilóid lefaragásának szolgálatába állíthatsz.

Nyomtasd ki, vágd ki és használd rendszeresen a kártyákat!

LETÖLTÉS

ÉHSÉGSKÁLA

Minél rutinosabban ismered fel az éhségérzeted, annál jobb időzítéssel kezded és fejezed majd be az étkezéseidet. Az Éhségskála remek eszköz a valódi éhség felismerésére, így segíti a karcsúsodást.

LETÖLTÉS