Bakos ZsuzsiÚjságíróként ismerkedtem meg a life coaching módszerrel, ami sokat segített a saját elakadásaim megértésében. Már akkor éreztem, hogy kitörve az írás sokszor magányos burkából másokat is segíteni szeretnék a vágyott életstílus kialakításában.

2007-ben sajátítottam el a life coaching módszertanát, és a következő években főként életmódváltókat támogattam a változásban – coachként és edzőként egyaránt. 2013-ban szereztem diplomát a Károli Gáspár Református Egyetem szupervizor szakán, azóta szakmai személyiségfejlesztésével is foglalkozom.

Rendszeresen publikálok és vezetek workshopokat/tréningeket az életmódtervezés témáiban. Találkozhattál velem a  a TV2 Testőr című műsorában, a Coca-Cola Testébresztő Testőr Team tagjaként, a Ridikül műsorban, Nők Lapja Nagy Életmódváltás programjának lélekmentoraként, valamint sok más női lap hasábjain is. Jelenleg alakformáló és pilates órákat tartok, valamint a coaching és a szupervízió gazdag eszköztárával segítem a hozzám fordulókat.

A stresszel, nehéz érzésekkel küzdő lélek rossz közérzetet teremt, amit csak jó életszervezéssel orvosolhatunk. Ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy helyet csináljunk azoknak a dolgoknak, amelyek fontosak számunkra.

Minden coaching ülést és tréninget sikernek élek meg, ahonnan a résztvevők magasabb energiaszinttel, tettvágytól duzzadva távoznak.

Ajánlom figyelmedbe a MÉDIATÁRAT, ahol a korábbi cikkeimből tallózhatsz, és a LETÖLTÉSEK menüpontot, ahonnan hasznos segédleteket tölthetsz le az életmódod megváltoztatáshoz.

Ha pedig személyre szabott segítségre van szükséged az életvezetésed átalakításhoz és a közérzetjavításhoz, jelentkezz ONLINE konzultációra emailben (info@eletmodtervezes.hu), vagy  ITT

Várlak szeretettel!

aláírás