Bakos Zsuzsi vagyok, egészségfejlesztő tréner, coach, szupervizor.

Szeretem, ha lehetőségek vesznek körül. Amikor pedig nincsenek lehetőségek, újakat teremtek. Régóta foglalkoztat, hogyan növelhető a teljesítmény a test és a lélek együttes fejlesztésével.

Az elmúlt években sokat adtak az elakadásaim megértéséhez és megdolgozásához azok a segítő módszerek, amelyeket tanulhattam: a perspektívanyitó coaching, az érzelmekre jobban összpontosító szupervízió és a fejlesztésre törekvő tréning. A tanulásom folyamatos, meg nem szűnő kíváncsisággal kutatom a testtudatot harmonizáló módszereket, a fókuszolást, az embodimentet, a lóval asszisztált segítő munka világát, de ide sorolom a pilates metódust is, amelynek megalkotója kora egyik kiemelkedő egészségfejlesztő coacha volt.

Kommunikációs területről érkezetem a segítő szakmába, ma is rendszeresen publikálok az életmódtervezés témáiban. Emellett a Coaching&Love Akadémia egyik oktatója vagyok, ahol a coach kommunikáció és a beszélgetésvezetés a kedvenc területem. 

Az életmódtervezés lényege a jó életszervezés, ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy helyet csináljunk azoknak a dolgoknak, amelyek fontosak számunkra.

Minden coaching ülést és tréninget sikernek élek meg, ahonnan a résztvevők magasabb energiaszinttel, tettvágytól duzzadva, felfrissülten távoznak.

Várlak egy 30 perces, díjmentes konzultációra, hogy minél előbb beindítsd a változásodat!

aláírás