Üdvözöllek az Életmódtervezők között!

 

0031kÚjságíróként ismerkedtem meg a life coaching módszerrel, ami sokat segített a saját elakadásaim megértésében. Már akkor éreztem, hogy kitörve az írás sokszor magányos burkából másokat is segíteni szeretnék a vágyott életstílus kialakításában.

2007-ben sajátítottam el a life coaching módszertanát, és a következő években főként életmódváltókat támogattam a változásban – coachként és edzőként egyaránt. 2013-ban szereztem diplomát a Károli Gáspár Református Egyetem szupervizor szakán, azóta szakmai személyiségfejlesztésével is foglalkozom.

Rendszeresen publikálok és vezetek workshopokat/tréningeket az életmódtervezés témáiban. Találkozhattál velem a  a TV2 Testőr című műsorában, a Coca-Cola Testébresztő Testőr Team tagjaként, a Ridikül műsorban és a Ridikül magazinban, Nők Lapja hasábjain a Nagy Életmódváltás program lélekmentoraként, valamint sok más női lap hasábjain is.

Mostanában leginkább a produktivitás, az energiagazdálkodás, az új rutinok bevezetése foglalkoztat, és az, hogyan lehet kitörni a mókuskerékből. A stresszel, nehéz érzésekkel küzdő lélek rossz közérzetet teremt, amit csak jó életszervezéssel orvosolhatunk. Ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy helyet csináljunk azoknak a dolgoknak, amelyek fontosak számunkra.

Minden coaching ülést, edzést és tréninget sikernek élek meg, ahonnan a résztvevők magasabb energiaszinttel, tettvágytól duzzadva távoznak.

Ajánlom figyelmedbe a MÉDIATÁRAT, ahol a korábbi cikkeimből tallózhatsz, és a LETÖLTÉSEK menüpontot, ahonnan hasznos segédleteket tölthetsz le az életmódod megreformálásához. Hamarosan újabb tudásanyagokkal bővül majd a rovat.

Ha személyre szabott segítségre van szükséged az életvezetésed átalakításhoz és a közérzetjavításhoz, kérj időpontot a SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA emailben (info@eletmodtervezes.hu) vagy  ITT  is felveheted velem a kapcsolatot. 

Vitális napokat kívánok!

aláírás

 

életmódtréner, szupervizor