Body&Mind Tréning

„Hozd a legjobb formád, hogy az élettől is azt kapd vissza!” (Kurt Tepperwein)

 

Hiába a megannyi csodaszerrel csábító hirdetés, nem létezik mindenki számára hatásos varázsszer az álomalak eléréshez. Az egyetlen hosszútávon eredményes módszer az életmódváltás, ami a táplálkozásunk átalakítását, a rendszeres testmozgást és a testi-lelki stabilitás elérését, majd fenntartását foglalja magában.

Mozgásóráimon arra törekszem, hogy kizárhasd a külvilágot és az edzésre fordított idő valódi ajándék legyen. Ajándék önmagadnak! Az már „csak” kellemes mellékhatás, hogy ha rendszeresen munkára fogod az izmaidat, magad is látni fogod a változást a tükörben! A test meghálálja kitartásod és a törődésed, ám fordítva is igaz: ha elhanyagolod, hájhurkákkal, narancsbőrrel, energiahiánnyal, betegségekkel lázad fel ellened.

Valódi lelkesedést akkor gerjeszthetsz magadban, ha lefekteted céljaidat és az igényeidhez jól passzoló mozgásformát választasz. Én hiszem, hogy a jövő edzésformáihoz egyfajta lelki többlet is párosul, vagyis a test munkája által valóban közelebb jutunk önmagunkhoz, nagyobb testtudatosságra, mélyebb önismeretre teszünk szert. Ha olyan edzésformát keresel, amely ezt megadja számodra, bátran ajánlom neked a 90 perces Body&Mind tréninget, amelyről lentebb bővebben is olvashatsz.

 

BODY&MIND TRÉNING

A 60 perces Body&Mind tréning kőkemény alakformálás, amelynek során különféle eszközökkel bírjuk munkára a főbb izomcsoportokat. Aerobikos bemelegítéssel kezdünk, majd következik az erősítő-tonizáló blokk, végül stretchinggel zárjuk az órát.  

  • Időpontja: keddenként és csütörtökönként 18.00-19.00  
  • Az aktuális időpontokról a Kapcsolat menüpontban érdeklődhetsz, vagy iratkozz fel a heti értesítőre: info@eletmodtervezes.hu
  • Helyszíne: BORNEÓ SZALON – Üllői út 149. – közvetlenül az Ecseri úti metróállomásnál

 

A tréningre előzetes bejelentkezés szükséges! Ha tennél egy próbát, kattints IDE!

 

IMG_20141217_200338

IMG_20150109_191918

borneoplank

298637_236048173109305_764302303_n

IMAG0778k

Vélemény, hozzászólás?