Body&Mind Alakformálás

„Hozd a legjobb formád, hogy az élettől is azt kapd vissza!”

(Kurt Tepperwein)

Hiszem, hogy a mai ingeráradatban egy mozgásóra feladata nem csak az, hogy kondíciót és izmokat fejlesszen, vagy hogy támogasson a fogyásban, hanem az is, hogy 60 percre lekapcsoljon a körforgásból.
Hiszem, hogy a coachként gyűjtött tapasztalataimat és a gyengéd (hm) szigoromat edzőként is jól kamatoztatom.
Hiszem, hogy az óráim nem csak a testi, hanem a lelki ellenállóképességet is fokozzák.
Hiszem, hogy a siker a folytonosságban, a rendszerességben rejlik.
Hiszem, hogy fájdalom nélkül nincs fejlődés.
Hiszem, hogy az idő rohanása lefékezhető a mozgással.
Hiszem, hogy tenni a jobb formáért soha sem hiábavaló.

A mozgás szeretete gyerekkoromtól kísér. Tíz évig táncoltam, ami aztán a felnőttkorral abbamaradt. Hogy ledolgozzam a külföldi bébiszitterkedés alatt gyűjtött 12 kg felesleget, aerobikozni kezdtem, majd aerobik oktatói végzettséget, később pedig személyi edzői és pilates oktatói képesítést is szereztem. Aztán jött a coaching az életembe, amellyel először a szerkesztői munkám során találkoztam. Életmódcoachként sok embert kísérhettem végig külső-belső változása útján. A szálak szépen összeérnek, coachként és ma már szupervizorként is szívesen alkalmazom a testtudati módszereket, mint ahogy segítői szemléletem is átszövi a mozgásóráimat.

Ha rendszeresen munkára fogod az izmaidat, a tested meghálálja a kitartásod és a törődésed, ám fordítva is igaz: ha elhanyagolod, úszógumival, narancsbőrrel, energiahiánnyal lázad fel ellened. Nincs olyan életkor, amikor kár lenne elkezdeni az öngondoskodást. 

Kiscsoportos, családias hangulatú mozgásóráimon arra törekszem, hogy 60 percre kizárhasd a külvilágot és az edzésre fordított idő a személyes fejlődésedet szolgálja. Én hiszem, hogy a jövő edzésformáihoz egyfajta lelki többlet is párosul, vagyis a testedzés és a testtudati munka által valóban közelebb jutunk önmagunkhoz, nagyobb testtudatosságra, mélyebb önismeretre teszünk szert. Ha olyan edzésformát keresel, amely ezt megadja számodra, bátran ajánlom neked a Body&Mind alakformáló tréninget.

BODY&MIND TRÉNING

A 60 perces Body&Mind tréning kőkemény alakformálás, amelynek során különféle eszközökkel bírjuk munkára a főbb izomcsoportokat. Aerobikos bemelegítéssel kezdünk, majd következik az erősítő-tonizáló blokk, végül stretchinggel zárjuk az órát.  

Időpontja: CSÜTÖRTÖK  18.00

Az első alkalomraKapcsolat menüpontban jelentkezhetsz!