Anyacsoport indul!

Kisgyermekes anyaként látom és tapasztalom, milyen nehéz helytállni a munka világában úgy, hogy otthon se csapjanak össze a villámok a fejünk felett. Így most induló csoportom fókuszában az ANYASÁG és a KARRIER sokszor érzékeny kapcsolata áll.

Mikor lehet hasznos számodra az ANYACSOPORT?

Elsősorban akkor ajánlom neked, ha szeretnéd megismerni annak lehetőségeit, hogyan őrizd meg ÖNMAGAD, miközben minden szerepedben – anyaként, feleségként, beosztottként, vezetőként, segítőként, stb. – igyekszel helyt állni.

Valamint:

–          ha szeretnél harmonikusabb viszont kialakítani a munkád és a magánéleted között

–          ha gyakran farkasszemet nézel a megfelelési kényszerrel és a bűntudattal

–          ha anyaként is önmegvalósításra vágysz

–          ha mostanában szeretnél visszatérni a munka világába

–          ha a kiégés jeleit tapasztalod magadon

–          ha mindig háttérbe szorítod önmagad

–          ha feszültségeket élsz meg a munkahelyi kapcsolataidban

–          ha vészesen fogy az energiád

 Mi történik a csoportban?

A szupervíziós csoport olyan biztonságos közeg, ahol egymást korábbról nem ismerő és általában más-más munkaterületekről érkezők dolgoznak együtt. A most induló csoportban a tagokat az anyaság köti össze. A többi csoporttag meglátásaival, visszajelzéseivel támogatja a fejlődésedet egyfajta tükröt tartva eléd, hogy képes légy meglátni azt, ami körülötted és benned zajlik. És ha már anyaság, a szupervizor szerepét leginkább a bábáéhoz tudnám hasonlítani. Ő az, aki segédkezik, és a csoport az, aki „világra hozza a gyermeket”, vagyis olyan felismerésekhez segíthet téged, amelyekkel új megvilágításba helyezheted a karriered illetve az anyaságod és a szakmaiságod viszonyát.

 Egyéb tudnivalók:

 *   A foglalkozásokra kéthetente kerül sor, a találkozók hossza 90 perc
 *   A csoport indulása: 2013. JANUÁR

*   Helyszín: IX. kerület
 *   Díja: 2.500 Ft/alkalom

Rólam:

A KRE Pszichológiai Intézetének szupervizor szakos hallgatója vagyok. Az első diplomámat kommunikáció-PR szakon szereztem, másfél évtizede dolgozom az írott sajtóban és mesélek nőkről nőknek. 2007 óta foglalkozom life coachinggal, ezen belül is kiemelten életmód tanácsadással, emellett mozgásórákat is vezetek. Szupervizorként az a küldetésem, hogy a szakmai szerepeidben való harmónia megteremtését segítsem.

További információért keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Bakos Zsuzsi
06 20 289 72 93

 info@eletmodtervezes.hu

 

Vélemény, hozzászólás?