Kata sikersztorija

 

2011-ben több menyasszony is járt hozzám tornázni, hogy formába hozza magát az esküvőjére. Innen jött az ötlet, hogy összeállítsak számukra egy programot, amely nem csak a rendszeres testmozgást, de étrendtervezést és egy mentális tréninget is magába foglalt. Pikó-Széll Kata is a csoport tagja volt, álljon itt most az ő beszámolója.

“Amikor egy tavaszi napon először megfordultam Zsuzsi óráján, a súlyom már elérte a 75 kg-t, ami kezdett sok lenni a 175 centis magasságomhoz. Eleinte a lágyabb pilates órákat részesítettem előnyben, majd csatlakoztam a menyasszonyoknak szóló programhoz, és 5-7 kiló leadását tűztem ki célul szeptemberi esküvőmig.

Menyasszonyok a tréningen

A program egy egynapos táplálkozási és motivációs workshoppal indult. Rájöttem, hogy a testmozgás önmagában nem lesz elegendő, változtatnom kell az étkezési szokásaimon, növelnem kell a folyadékbevitelt és háttérbe kell szorítanom a néha oly csábító délutáni nasizásokat is. Teljes megújulásra, életmódváltásra volt szükségem. A programnak köszönhetően ráálltam a napi ötszöri mértékletes étkezésre és a napi rutinomon változtattam. Munkába indulás előtt még otthon beiktattam a korábban sokszor kihagyott reggelit, valamint bedobtam a táskámba egy 1,5 literes ásványvizet és pár szem gyümölcsöt tízóraira és uzsonnára.

A rendszeres mozgás is részévé vált az életemnek. Az esküvő közeledtével a pilates órák után 60 perces zsírégető illetve 90 perces Body&Mind órákra váltottam, Az órákra nem csak mi, menyasszonyok jártunk, de mindig nagyon családias volt a hangulat, a többiek kedvesen érdeklődtek, hogy haladunk a célunk felé. Az órákhoz heti egy-két kocogás is társult. Illetve eleinte inkább csak gyalogoltunk az Orczy Kertben, de egyre több futó szakaszt iktattunk be, ami jól kiegészítette az alakformáló tréningeket. Eleinte Zsuzsival és a többi menyasszonnyal együtt mozogtunk a szabadban, később mindenki a saját időbeosztásához igazította a kardió edzéseket. Emellett kéthetente jártam nyirokmasszázsra, ami a felgyülemlett méreganyagok eltávolításában játszott fontos szerepet.

Az esküvőre sikerült 67 kg-ra lefogynom, a hajrában még többet jártam tornázni és úgy gondolom, hogy az életmódváltáson kívül a szervezéssel járó stressz is segítette az átalakulásomat. Az esküvőn és még utána is nagyon sok bókot és elismerést kaptam a környezetemtől, főként azoktól, akik hosszú ideje nem láttak.

Köszönettel tartozom Zsuzsinak, aki kitartóan motivált annak érdekében, hogy elérjem a célomat!”

 

Neked is segítségre van szükséged az életmódváltáshoz? KATT IDE!

Elkelne még egy kis motiváció? Olvasd el az én történetemet is a  SÚLYVESZTŐ BLOGBAN!

Vélemény, hozzászólás?